Galerie foto


Eveniment de promovare

Duminică, 16 iulie 2023, la hotelul Oscar din Alexandru cel Bun, a avut loc un eveniment de promovare a două produse turistice, finanțate din bani publici și agreate, ca atare, de către membrii Consiliului local al comunei.
Este vorba despre un film de prezentare a localității noastre și a pensiunilor din zonă, și de o broșură cu aproximativ același conținut. Filmul va apărea timp de mai multe zile pe un post de televiziune cu acoperire națională și poate fi vizionat la adresa: https://youtu.be/FK6mDfNWb7M
Broșura de prezentare, ce va fi înmânată fiecărui patron de pensiune, poate fi vizualizată aici: Brosura.pdf
De asemenea, cei interesați de evenimentul în sine îl vor găsi la: https://youtu.be/uPbyL7BP9oE


Aniversare 50 de ani de căsătorie-2021

Conducerea Primăriei și reprezentanții Consiliul local ai comunei Alexandru cel Bun, au fost în zilele de 25 și 26 octombrie 2021 acasă la cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Acest eveniment deosebit din viața cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă a fost marcat prin oferirea de flori, premii în bani, diplome jubiliare și tort aniversar.

Le urăm cuplurilor aniversate viață lungă cu sănătate, bucurii și un calduros

LA MULTI ANI!

În zilele de 24 și 26 aprilie 2023 au avut loc, la nivelul comunei Alexandru cel Bun, o serie de exerciții și activități, în conformitate cu Planul de pregătire în domeniul situațiilor de urgență și în baza Ordinului Prefectului județului Neamț nr. 57 din 09.02.2023, privind activitățile Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (detalii )
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.Detalii